Değerli Adaylar;

Lisansüstü bilimsel değerlendirme sınav sonuçları online başvuru sistemi üzerinden ilan edilmiştir.

Başvuru sitemine kayıtlı şifreniz ile giriş yaparak “Sonuçlar - Başvuru Sonuçları” sekmesinde bulunan “Değerlendirme Durumu" başlığını seçerek sınav sonucunuza ulaşabilirsiniz.

Kabul edilen adaylar için tarihler ve gerekli belgeler aşağıdaki bağlantıya tıklanarak öğrenilebilir.

Başvuru Sistemine Giriş İçin TIKLAYINIZ.

Kabul Edilen Adaylardan Kesin Kayıt Esnasında İstenilecek Belgeler ve Kayıt Tarihleri İçin TIKLAYINIZ.

Bilimsel değerlendirme sınavları sonucunda kayıt hakkı kazanan adayların, kesin kayıt işlemlerinin 08-12 Ağustos 2022 tarihleri arasındadır.

Kesin kayıt işlemleri Enstitümüz Müdürlüğünde şahsen yapılması gerekmektedir.

NOT: Başka bir Yükseköğretim kurumunda tezsiz yüksek lisans hariç lisansüstü bir programa kayıtlı bulunan öğrenci, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin 35. Maddesinin 6. Bendinde belirtilen “Tezsiz yüksek lisans programları hariç, aynı anda birden fazla lisansüstü programa kayıt yaptırılamaz ve devam edilemez.” hükmü uyarınca Üniversitemize kesin kayıt yaptırabilmesi için ilgili üniversiteden kaydını sildirmesi gerekmektedir. Kesin kayıt yapılan tarih itibarıyla herhangi bir lisansüstü programda (tezsiz yüksek lisans hariç) kaydı olan öğrencinin kaydı silinecektir.