Ana içeriğe atla

Tez Savunma Sınavı (Burak AKCA)

Temel İslam Bilimleri Tezli Yüksek Lisans Programı öğrencilerinden Burak AKCA' nın "MUHAMMED B. İBRAHİM EL-BEKKÛRÎ’NİN İLMÎ KİŞİLİĞİ VE TERTÎBU’L-FURÛK BAĞLAMINDA USUL ANLAYIŞI" konulu tez savunma sınavı yapılacaktır.

Tarih: 17 Haziran 2021

Yer: İslami İlimler Fakültesi Toplantı Salonu

Saat: 14:00

ENSTİTÜ SEMİNERLERİ V: 25.05.2021 The Fundamental Theory of Islamic Economics: The missing Link between Time Preference on Commodities and the Rate of Interest

Enstitümüz İslam Ekonomisi ve Finansı Anabilim Dalının koordinatörlüğünde 25.05.2021 Tarihinde saat 13:30'da düzenlenecek olan, yöneticiliğini Doç.Dr. Abdurahman YAZICI'nın yapacağı, konuşmacının Prof.Dr. Mabid Ali MOHAMED olduğu, "The Fundamental Theory of Islamic Economics: The missing Link between Time Preference on Commodities and the Rate of Interest" konulu seminerimiz tüm katılımcılara açık olarak gerçekleştirilecektir.