Ana içeriğe atla

 

► 2022-2023 Bahar yarıyılı lisansüstü öğrenci alım sürecinde 30 Ocak-03 Şubat 2023 tarihleri içerisinde kesin kayıt yaptırmayan ve kayıt hakkını kaybeden adayların yerine aşağıda belirtilen program ve boş kalan kontenjan sayısı kadar yedek adaylardan öğrenci kabul edilecektir.

► Yedek aday kontenjanlarına SADECE başvuru yapmış ve başvuru sisteminde “Yedek” sonucunu gören adaylar başvurabilecektir. Başvuru sisteminde bu ibarenin belirtilmediği kişilerin dilekçeleri işleme alınmayacaktır.

► Kesin kayıt yaptırmak isteyen yedek adaylar 06-07 Şubat 2023 saat 17:00'a kadar Enstitümüz e-posta adresine (iae@asbu.edu.tr) duyuruda yer alan dilekçenin imzalanmış halini göndererek başvurması gerekmektedir.

► Yapılan başvurular yedek aday sıralamasına göre değerlendirilerek kesin kayıt hakkı kazananlar 08 Şubat 2023 tarihinde Enstitümüz web sayfasında ilan edilecek olup kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan adayların kesin kayıt işlemleri 09-10 Şubat 2023 tarihlerinde Enstitümüz personeli tarafından yapılacaktır.

► Yedek Aday Başvuru Dilekçesi İçin Tıklayınız.

 

Program Boş Kalan Kontenjan Sayısı
Temel İslam Bilimleri Tezli Yüksek Lisans Programı 2

 


 

 

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz.

asbu.edu.tr' yi kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.