Yedek aday başvuru sonuçları için Tıklayınız.

KESİN KAYITLAR

Yedek adayların kesin kayıt işlemleri 09 Şubat 2023 Perşembe günü başlayacak olup 10 Şubat 2023 Cuma günü saat 16:00’da sona erecektir. Kayıt hakkı kazanan adaylar kesin kayıt işlemlerini şahsen Enstitümüze gelerek yaptırmaları gerekmektedir.

BİLGİLENDİRME

Başka bir Yükseköğretim kurumunda tezsiz yüksek lisans hariç lisansüstü bir programa kayıtlı bulunan öğrenci, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin 35. Maddesinin 6. Bendinde belirtilen “Tezsiz yüksek lisans programları hariç, aynı anda birden fazla lisansüstü programa kayıt yaptırılamaz ve devam edilemez.” hükmü uyarınca Üniversitemize kesin kayıt yaptırabilmesi için ilgili üniversiteden kaydını sildirmesi gerekmektedir.