Ana içeriğe atla

 

♦ 2020-2021 Güz Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alımı Ön Değerlendirme Sonuçlarına göre Bilimsel Değerlendirme Sınavına girmeye hak kazanan adayların listeleri program bazında Alan İçi ve Alan Dışı olmak üzere aşağıda sunulmuştur.

♦ Lisansüstü bilimsel değerlendirme sınavları 21-22 Eylül tarihinde çevrimiçi (on-line) olarak gerçekleştirilecektir. Bilimsel Değerlendirme Sınavı Tarihi, Sınav Saati ve Sınav için kullanılacak bağlantı linkleri listelerde belirtilmiştir. Ayrıca On-line başvuru sisteminde kayıtlı olan e-posta adresinize de bağlantı linki gönderilecektir.

♦ Adaylar sisteme giriş yaparken kullanıcı adı ve şifre kısmının her ikisine de T.C. kimlik numaralarını yazmaları gerekmektedir. Adaylar sistemde oturum açmadan sınava katılım sağlayamazlar.

♦ Not 1 : Listelerde isimleri bulunmayan adaylarla ilgili olarak; Başvuru için gerekli belgeleri sunulmamış veya asgari başvuru şartlarını karşılamadığı için Bilimsel Değerlendirme Sınavına girmeye hak kazanamamıştır.

♦ Not 2 : ASBÜ Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 10. Maddesi uyarınca başvurusu kabul edilen adaylar içerisinden ön değerlendirme puanına göre yapılan sıralamada en yüksekten başlamak üzere alan içi ve alan dışı kontenjanın beş (5) katı kadar aday çağrılmıştır.

♦ Adaylar on-line başvuru sisteminden durumlarını kontrol edebilirler.

♦ 4'lük not sistemine göre girilen not ortalamaları Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığının dönüşüm tablosuna göre 100'lük nota çevrilmiştir.

 

Tezli Yüksek Lisans Programları

>> Felsefe ve Din Bilimleri Tezli Yüksek Lisans Programı Ön Değerlendirme Sonuçları İçin Tıklayınız.

>> Temel İslam Bilimleri Tezli Yüksek Lisans Programı Ön Değerlendirme Sonuçları İçin Tıklayınız.

>> İslam Ekonomisi ve Finansı (İngilizce) Programı Tezli Yüksek Lisans Ön Değerlendirme Sonuçları İçin Tıklayınız.

 

Tezsiz Yüksek Lisans Programları

>> Manevi Bakım ve Danışmanlık Tezsiz Yüksek Lisans Programı  (İkinci Öğretim) Ön Değerlendirme Sonuçları İçin Tıklayınız.

 

Doktora Programları

>> Felsefe ve Din Bilimleri Doktora Programı Ön Değerlendirme Sonuçları İçin Tıklayınız.

>> Temel İslam Bilimleri Doktora Programı Ön Değerlendirme Sonuçları İçin Tıklayınız.

 

 

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz.

asbu.edu.tr' yi kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.