2022-2023 Güz Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alımı Yedek Aday İlanı (II. Alım)

2022-2023 Güz yarıyılı lisansüstü II.öğrenci alım sürecinde 05-07 Eylül 2022 tarihleri içerisinde kesin kayıt yaptırmayan ve kayıt hakkını kaybeden adayların yerine aşağıda belirtilen program ve boş kalan kontenjan sayısı kadar yedek adaylardan öğrenci kabul edilecektir.

Yedek aday kontenjanlarına SADECE başvuru yapmış ve başvuru sisteminde “Yedek” sonucunu gören adaylar başvurabilecektir. Başvuru sisteminde bu ibarenin belirtilmediği kişilerin dilekçeleri işleme alınmayacaktır.

Kesin kayıt yaptırmak isteyen yedek adaylar 08-09 Eylül 2022 saat 17:00'a kadar Enstitümüz e-posta adresine (iae@asbu.edu.tr) duyuruda yer alan dilekçenin imzalanmış halini göndererek başvurması gerekmektedir.

Yapılan başvurular yedek aday sıralamasına göre değerlendirilerek kesin kayıt hakkı kazananlar 12 Eylül 2022 tarihinde Enstitümüz web sayfasında ilan edilecek olup kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan adayların kesin kayıt işlemleri 13-14 Eylül 2022 tarihlerinde şahsen yapılacaktır.

Yedek Aday Başvuru Dilekçesi İçin Tıklayınız.

Program Kontenjan
Manevi Bakım ve Danışmanlık Tezsiz Yüksek Lisans Programı (İkinci Öğretim) 1